04 junSlik Holder Du Hjemmet Ditt Friskt

Har du virkelig gitt noen seriuos tenkt på om du er kvalifisert til å gjøre de hjemmereparasjoner? Selv om den bare erstatter en stikkontakt eller en voksring på et toalett, kan berøring av feil ledning eller la en løs skrue åpne opp en boks med ormer som du ikke vil åpne. Sørg for å fortsette å utdanne deg selv om oppussing. Følgende tips og fakta kan vise seg å være svært nyttige en dag.

Hvis rommene dine ser røffe ut på grunn av hakk og bulker i veggen, bør du prøve å sette tannkrem i hullet for å lappe den opp. Tannkrem kan fylle små hakk lett og kan holde rommet ditt flott. Dette er et billig alternativ og en rask løsning.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, vær oppmerksom på at du aldri bør betale mer enn 35% av prosjektkostnadene på forhånd som en forskuddsbetaling. Dette for å sikre at du ikke taper pengene dine hvis entreprenøren trekker seg. Betal alltid med en betalingsmåte som kan spores, for eksempel sjekk, i stedet for kontanter. Til slutt betaler du bare for hele jobben når jobben faktisk er fullført.

Håndtere vedlikeholdsproblemer så snart de ankommer. Hvis du har leietakere som klager over en lekk kran, eller en varmeovn som er på fritz, ikke bare kan de holde tilbake leie før du har det reparert, men venter kan være dyrere hvis ytterligere skade oppstår.

Kast plastdusjgardinen i vasken! Legg til noen klær slik at de vil virvle rundt med det og gi det en god skrubbing. Selv de billigste dusjgardinene vil overleve en eller to vasker. Du holder dem ute av deponiet og lyser samtidig opp det slitne badet!

De fleste gamle hjem inneholder teppe i hele huset, men år med å oppleve slitasje etterlater mye rot. Tregulv varer mye lenger enn teppet og går aldri av moten.

Unngå å ansette en arkitekt for mindre hjem forbedringer og små renoveringer. Sjekk dine lokale byggeforskrifter; i de fleste områder arkitekter er unødvendig for jobber under en viss størrelse. Å jobbe med en kompetent entreprenør på disse småprosjektene gjør en arkitekt unødvendig. Når en arkitekt er unødvendig og ikke kreves av lokale ordinanser, kan du spare deg for penger ved å arbeide uten en.

Hvis du gjør en totalrenovering av et rom, arbeid fra toppen og ned. Hvis du starter på toppen og arbeid nedover, fallende rusk og maling drypper vil ikke ende opp på en nyoppusset gulv, men på en overflate som du har tenkt å fjerne uansett. Dette sparer deg betydelig på tid og krefter.

Hvis du handler uten å vite hva du gjør, er det ikke bra for deg eller ditt hjem. Tipsene du nettopp leser åpenbart ikke dekker alle typer hjem forbedring reparasjon og / eller idé, men du vet aldri når de kan komme til nytte. Forhåpentligvis har du plukket opp en eller to ideer til ditt neste prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *